ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Borrmaskin med slagfunktion för alla gör-det-självare

webb

Om du älskar att ta dig an små hobbyprojekt och renoveringar är Bosch nya sladdlösa borrmaskin med slagfunktion, PSB 10,8 LI-2, ett intressant komplement i verktygssamlingen. Den lilla och lätta borren från Bosch sparar massor av kraft, och kan användas till allt från trä- till murarbeten.

Med en vikt på bara ett kilo och kompakt design kan den nya slagborren PSB 10,8 LI-2 från Bosch hanteras av de flesta. Maskinen är samtidigt mycket kraftfull och klarar således alla vanliga borruppgifter i hemmet. Den är dessutom utrustad med en slagfunktion för borrning i murverk.
Slagborrens kompakta och användarvänliga designgör den lämpligför de flesta projekt man gör på egen hand. För att underlätta arbetet har maskinen dessutom integrerad LED-belysning, enbatteriindikator och ett vridningsmomentför att användaren enkelt ska kunna växla mellan maskinens inställningar.
Slagborren är utrustad med ett lithiumbatteri på 10,8 volt och borren klarar att skruva upp till 250 skruvar på en och samma laddning. PSB 10,8 LI-2 finns hos byggvaruhus över hela landet från februari 2013 och har ett rekommenderat pris på 1399 kronor inklusive ett batteri och 1699 kronor inklusive två batterier. Maskinen levereras i en praktisk låda med tillhörande laddare. Slagborren finns även i en soloversion utan batteri och laddare för 949 kronor.

www.bosch-do-it.se

Taggar: