ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Enklare bekämpning av mossa, lav och alger

JapeWebb

Problemet med påväxt av mossa, lav och alger i vår miljö ökar. Det drabbar nästan alla villaägare och syns framför allt på tak, fasader, staket, murar, trätrall och markytor. Men det växer även på vindskivor, stuprör, markiser och parasoller.

Många väljer att höggtryckstvätta de drabbade ytorna men då dör inte påväxten. Detta medför att problemet snabbt kommer tillbaka, dessutom finns det risk för att ytan tar skada. Med produkten Grön-Fri Direkt som finns på praktisk sprayflaska kan man enkelt behandla mindre ytor som drabbats. Ytan sprutas och därefter dör all påväxt omgående, sedan spolar i de flesta fall regnet bort resterna.

Den färdigblandade Grön-Fri i sprayflaskan kan användas till trappor, dörrar, grindar, trädgårdsskulpturer, gravstenar m.m. Och även som löpande underhåll av mindre ytor. Grön-Fri Direkt och Jape Produkters övriga sortiment hittar du i färg- och bygghandeln runt om i Sverige.

www.jape.se

Taggar: ,