ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

iZettle blir kassaregister

Med anledning av de skärpta kraven på obligatorisk kassaregister för torg- och marknadshandlare som träder i kraft 1 jan 2014 kommer nu iZettle att bredda sin tjänst och se till att exempelvis alla bönder som säljer sina varor på olika marknader och tar betalt med deras modul kan följa lagen. Det svenska företaget iZettle erbjuder en lösning där man med hjälp av en mobiltelefon kan ta betalt med kontokort, vilket blivit en stor succé bland torghandlare och andra företagare som inte befinner sig i en affär, eller ens ett hus med sin verksamhet. Eftersom kontanter blir allt mindre vanligt och kortköpen ökar har detta den här typen av mobila kortbetalningslösningar blivit en stor succé. Men nu ökar alltså kraven på redovisning och produkterna måste uppgraderas för att uppfylla dessa krav. Därmed kan torghandlare, gårdsbutiker, höförsäljare och alla andra fortsätta ta betalt med kort även efter nyår.

Taggar: