ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Jej är en hummer

Ny norsk släpvagn, snart på den svenska marknaden.

Ny norsk släpvagn, snart på den svenska marknaden.

Släpvagnstillverkarna har haft det tufft de senaste åren, och vi har sett flera märken bli uppköpta eller gå i graven. Men nu satsar det nya norska märket Lobster Trailer på att leverera smarta, snygga och prisvärda släpvagnar. Förutom flera tunga investerarprofiler, som till exempel Gerhard Heiberg och Jens P Heyerdal, har grundaren och upphovsmannen Per A. Ødegård använt sig av den internationellt kända industridesignern Halvor Thorsen för formgivningen av den nya släpvagnen. Den kan exempelvis fås med en kåpa som har rails, så du kan montera exempelvis en takbox och den är godkänd för 140 km/t.
När lanseringen kommer att ske i Sverige är ännu inte klart, men vi antar att det inte är långt borta eftersom hemsidan är uppe och på svenska. För mer info kan du surfa in på hemsidan.