ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Rullande ryggsäck

Ruck&RollW

 

När verktygsföretaget Expert lanserade sin ”Softbag” fick den mycket uppmärksamhet i media. Tanken med en mjuk verktygsväska som var enkel att bära verkade tilltala många. Nu presenterar man uppföljaren som är en ryggsäck med hjul. Det blir med andra ord lite som en kabinväska, fast gjord för verktyg. Kanske inget enormt revolutionerande, men ganska skönt att kunna ta verktygen på ryggen eller dra dem när underlaget tillåter. Vill du veta mer kan du gå in på Expert Tools hemsida.

Taggar: