ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Subaru Levorg blir en SPORT-tourer

Subaru_LevorgW
Subaru LEVORG premiärvisas idag på Tokyo Motor Show. Modellen kommer att lanseras i Japan under våren. Under huven ruvar en 2-liters, direktinsprutad turboladdad Boxer-motor på 300 hästar.
Subaru LEVORG kallas prototyp, men är i det närmaste en helt produktionsfärdig modell. Försäljningen i Japan startar direkt efter årsskiftet.
Två motorer står på menyn. Dels en helt nyutvecklad 1,6-liters bensinmotor på 170 hk och 250 Nm, dels en vidareutvecklad 2-liters på 300 hk och 400 Nm. Båda motorerna är direktinsprutade Boxer-motorer med turboladdning.
Motorerna är kopplade till Subarus automatlåda Lineartronic. I kombination med 2-litersmotorn har lådan 3 körprogram och erbjuder åtta steg i manuellt läge. En mellandifferential fördelar sedan ut kraften till den permanenta 4-hjulsdriften och den symmetriska drivlinan.
Subaru LEVORG är 469 cm lång, 178 cm bred och 147 cm hög. Bilen har sju krockkuddar och Subarus senaste generation av det aktiva säkerhetssystemet EyeSight. Vi ser fram emot en svensk lansering av Levorg, vågar vi hoppas på hösten 2014?

Taggar: , ,