ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Lysande kontakt

SONY DSC

Smartlight är en svensk lösning på ett typiskt nordiskt problem som involverar, snö, is, kyla och mörker. För hur många gånger har man inte stått där och försökt pilla i motorvärmarkabeln och funderat på varför den är utformad så att det i princip är omöjligt utan dagsljus? Den här lilla diodlampan fäster du direkt på kabeln så är problemet löst. Säljs av flera biltillbehörskedjor.
www.sepab.se/