ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Nya Husqvarna 439

Husqvarna439

Husqvarna 439 är en helt ny såg som kommer att ersätta den gamla trotjänaren 339. Den ska vara liten, lätt och allsidig, vilket var det som gjorde föregångaren så populär. 439:an är utrustad med SmartStart som minskar dragmotståndet vid start med 40 %. Den slår också om till ON-läge automatiskt efter att ha blivit avstängd. Vi saknar än så länge tekniska data, men priset blir cirka 4900:-