ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Nya sågarkläder från Jonsered

JonseredW

 

Jonsered släpper nu en helt ny kollektion skyddskläder för motorsågsanvändare. De finns i tre serier speciellt anpassade för krävande arbetsuppgifter utomhus; Basic, Pro-light eller Stretch.

I serien Basic, tänkt för den tillfällige motorsågsanvändaren, finns midjebyxa och hängselbyxa. Midjebyxorna har en linning som går upp högre baktill för att undvika glipa mellan jacka och byxa. På byxbenets baksida finns ventilationsdragkedja. Plaggen är utrustade med sågskydd godkänt för 20 m/s. Midjebyxa och hängselbyxa Basic finns i strl. 46–60. Pris 995 kr respektive 1 195 kr.

I Pro-light-serien finns jacka, midjebyxa och hängselbyxa lämpad för den som tillbringar en hel del arbetstid i skog och mark. Förutom egenskaperna från serien Basic är byxorna utrustade med en extra innerbyxa för att förhindra snö att komma ner i stövlarna. På jackan finns ett ok av lätt och slitstark ultrapolyester som är 100 procent vattenavisande och under armarna finns ventilationsdragkedjor. Samtliga skyddskläder i serien är dessutom förstärkta med Corduranylon på utsatta partier som armbågar och knän. Av säkerhets-mässiga skäl har kläderna partier i en synlig varselfärg – Jonsereds välkända röda. Jacka Pro-light finns i strl. S–XXL, 1 195 kr. Midjebyxa strl.
44–62, 1 495 kr. Hängselbyxa strl. 46-62, 1 695 kr.

Stretch-serien med jacka och midjebyxa är tänkt för den professionella skogsarbetaren. Serien är tillverkad i ett starkt och ventilerande stretchmaterial som är flexibelt i fyra riktningar vilket gör det extra följsamt. Modellen är smalare än övriga serier och plaggen är formsydda vid knän och armbågar.
Jacka Stretch strl. S–XXL, 2 395 kr. Midjebyxa med avtagbara hängslen, strl. S-XXL samt S-XL med 10 cm längre ben, en modell lämplig för långa, smala personer. Pris 2 895 kr.