ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Mycket snö?

JPEG imageB

Jo, det har ju ramlat ner en del de senaste veckorna och fyrhjulingen eller UTV:n börjar kanske få problem med markfrigången? Då kan du alltid montera en bandsats och köra vidare. Här är det Hako som tagit fram en sats från Camoplast till sina Kioti Mechron, men de finns till de flesta märken om modeller. Det blir ju lite mer tungstyrt, så en servo gör verkligen nytta i det här sammanhanget, men det brukar funka bra utan servo också numera. Och nej, det blir ingen snöskoter, men det ökar helt klart framkomligheten och gör fyrhjulingen/UTV:n till ett verkligt året-runt-fordon. För mer info om Hakos variant, klicka här.

Taggar: , ,