Ny varselväst med LED

Industriverktyg IDG-Tools AB presenterar en ny varselväst med integrerad Active LED Teknologi från Engelska Pulsar, för användning vid dåliga siktförhållanden och mörker.

Synligheten är upp till 1 000 meter vid goda siktförhållanden i mörker. Totalt finns 11 LED-lampor fram och bak. Tre olika ljuslägen, långsam blixt (upp till 20 timmar batterilivs-längd), snabb blixt (upp till 15 timmar), konstant (upp till 10 timmar).

Drivs med Lithium-ion batteri som laddas med medföljande mini USB kabel. Selen har 3M Scotchlite reflective tape på axlar och midja, samt justerbara axel- och midjeband för att ge en bekväm och säker passform. Insydd vaddering för komfort. Yttertyg i PU polyester. Grå mesh innerväv.

Västen är en storsäljare i England och användes vid vägarbeten, järnväg, industri, av räddningspersonal, ryttare och joggare, med mera. Godkänd enligt EN13356:2001 Typ 1. Storlek: S-L, XL-3XL.

Industriverktyg IDG-Tools AB

Taggar:
Läs också