ABS Wheels öppnar laddstationer

Genom fler laddmöjligheter vill företaget bidra till renare luft och minskat vägbuller i Stockholms kommun. Elbilar är inget nytt fenomen, det ökar rekordartat och fler tillverkare skapar Elektriska bilar.

Hos ABS Wheels har elbilskunderna ökat med 600% något som företaget måste göra något åt. En storsatsning ska därför göras tillsammans med Elbilsinstallatören Pluginbil som planerar att starta samarbetet i början på årsskiftet.

-Elbilar är inget nytt fenomen, det ökar rekordartat och priserna sänks årligen för den som vill skaffa sig en elbil. Vi ser själva att fler bolag efterfrågar denna typ av elbilsladdare, berättar Sergen Segmen, Affärsansvarig på Pluginbil.

ABS Wheels ser detta som ett effektivt sätt att kunna locka fler elbilskunder och samtidigt serva dom. Likt Porsche och Ikea vill man hjälpa miljön och andra elbilsresenärer. Fälgtillverkaren planerar att använda produkten Charge-Amps Halo som säljs av Svenska Pluginbil.

Charge-Amps Halo tillhör en av de mest avancerade laddarna, designad för att ladda elfordon och laddhybrider. Den kan ladda populära märken som Audi, BMW, BYD, Mercedes-Benz, Renault, Smart, Tesla, Volkswagen, Volvo.

-Det här är något som fler företag bör tänka på, vi fick idén nyligen när vi såg årets interna rapporter som visade att elbilskunderna ökat 600% berättar Andie Lahdo, ABS Wheels vd.

Teknisk information om elbilsladdaren:

HALO Wallbox™ 11 kW
Svenska Charge-Amps Halo är den mest avancerade laddaren, designad för att ladda elfordon och ladd hybrider som Audi, BMW, BYD, Mercedes-Benz, Renault, Smart, Tesla, Volkswagen, Volvo.

Tekniskt faktablad

Laddström: 3 x 16A
Märkspänning: 100–240 V AC • Frekvens: 50/60 Hz • Förhållanden: Inifrån och ute ≤ 95% RH • Monteringsmetod: Monterad på vägg eller stolpe med platt yta • Isolering: Klass 1 • Mode 3
Klass: IP67

Egenskaper
Halo är universell. Kompatibel med alla fordon och elektriska installationer.
Komfort är viktigt. Halo levereras med en ställning för anslutningsdonet.
Lokal och fjärrstyrd blockering/avblockering.

ABS Wheels Sweden AB

Taggar:
Läs också