Tjejfiskets dag i Karlstad

Är du tjej och vill börja fiska men har svårt att komma igång? Ett bra sätt är att hålla utkik efter kul aktiviteter från den rikstäckande fiskeklubben Fjällorna. Nu på fredag ska det fiskas öring och regnbåge i Karlstad!

Fjällorna Värmland uppmanar dig som är tjej – du kan vara mamma, dotter, mormor, farmor, moster, kompis eller någon annan – att komma till Sandbäckstjärn vid I2-fältet i Karlstad nu på fredag klockan 16:00. Tjejfiskets dag pågår fram till midnatt och bjuder på massor av fiske för både erfarna och nybörjare. Saknas utrustning finns det några att låna.

Sportfiskarna och Region Värmland bjuder på fisket så alla fiskar gratis.

Läs mer om aktiviteten här.

Om Fjällorna
Fjällorna är en rikstäckande fiskeklubb för fiskeintresserade kvinnor i alla åldrar. De arbetar för att få fler kvinnor att börja fiska och vi vill ge möjligheter till utveckling som sportfiskare oavsett tidigare erfarenhet. Fiskeklubben Fjällorna startade 2003. Lokalavdelningen i Värmland startade 2016.

Taggar:
Läs också