Norrlands starkaste traktor på Mittia Gård & Skog

Sedan 2012 arrangeras vartannat år Mittia Gård & Skog. Mässan har ambitionen att samla de som äger eller arbetar på de 95 090 lantbruksenheter som finns i Jämtlands, Västernorrlands, Dalarnas och Gävleborgs län. Den 24-25 augusti är det dags för årets mässa som samlar drygt 100 av de mest välkända leverantörerna som utställare på Sveriges kanske bästa och mest trivsamma utomhusområde för mässor.

I år har du chans att se och höra Norrlands starkaste traktor på Mittia Gård & Skog. Den heter Black Pearl och motorn kommer från en rysk stridsvagn. Motorn är en Transmash V12:a på brutala 38,88 liter. Traktorn finns att titta på i Traktor Powers monter.

Mer om mässan hittar du hos Mittia Gård & Skog

Bilden: Supertraktorn Black Pearl har en rysk V12:a och den ägs av Bertil Olsson och Mats Henriksson. Foto: TraktorPower

Taggar:
Läs också