Årets segrare i Älghund-SM korad

Renkirannan Zorro med ägaren Johan Persson, Säter som representerade Dalarnas Älghundklubb lyckades prestera på topp i dag och dessutom i tuff konkurrens, men det höll hela vägen. Nu i kväll koradesZorro till SM-vinnare för sitt förstapris på 77,5 poäng.

På andra plats kom Abertssons Jori, ägare Daniel Holmgren, Hedesunda, som tog ett förstapris på 75,5 poäng och tredjeplatsen knep Ullisjaurlandets Ludde II ägare Lukas Arklöf, Storuman med ett förstapris på 72 poäng.

JJ-medarbetaren Robin Carlander och chefredaktör Holger Nilsson har varit på plats i Kläppen och ett stort reportage från mästerskapet kommer naturligtvis i tidningen,  nummer 12.

Allt från Älghund-SM med direktsändningar, rapporter från skogen och fullständig resultatlista finns på vår sajt.

Klicka här>>

 

Taggar:
Läs också