Tidernas bästa flugor

Prova tidningen Allt Om Flugfiske till kampanjpris. På köpet får du en flugask med tidernas bästa flugor enligt Johan Klingberg!
Få saker fascinerar oss flugfiskare mer än en vackert bunden flugan. Det finns tusentals mönster att välja bland och just därför är det kanske inte så konstigt att vi ibland känner oss osäkra över vilken fluga vi ska välja.

Allt om Flugfiskes redaktör har därför satt ihop ett urval av mönster som täcker de flesta situationer…

Allt om Flugfiskes redaktör har därför satt ihop ett urval av mönster som täcker de flesta situationer för såväl öring som harrfiskaren. Med dessa flugor klarar du en stor del av fisket från tidig vår till sen höst, från kustnära havsöringsfiske till harrfiske i Norrlands stora älvar.

6 nr + 10 flugor + flugask för 369:-
Du sparar 380 kronor!

Till erbjudandet

Taggar:
Läs också