Falklind och Svartzonker snackar back to basic

Hur lyckas man behålla sin entusiasm inför det enkla och rekreationsbaserade fisket, i tider då branschen är pryltung och mediaflödet på högvarv? Det svarar bland annat Fiskejournalens Martin Falklind på när han och Claes ”Svartzonker” Claesson gästsnackar i senaste avsnittet av podden Fiskekompisen.

Större, längre och fler men är det verkligen vad fisket ska handla om? Det är frågeställningen som Johan Malm och Fredrik Löwgren lägger upp i senaste avsnittet av sympatiska och lättsamma podden Fiskekompisen. Gästpratare är alltså Martin Falklind och Claes ”Svartzonker” Claesson, som båda är vana att befinna sig i hysterins centrum. Båda konstaterar att fiskebranschen skulle må bra av att kroka arm med sina rötter igen, där det inte handlar lika mycket om prylar.

– Det är bättre att lära sig fiska med trasiga prylar, konstaterar Claes ”Svartzonker” Claesson.

Missa inte hela avsnittet – som du hittar här!

Läs om abborrarna i Kalmarsund:

Vad händer egentligen med abborrarna i Kalmarsund?

 

 

Taggar:
Läs också