Dagarna då Skellefteå skakar av fiskefeber

Knappt har krutröken efter Sportfiskemässan i Jönköping skingrats innan det är dags för nästa stora event. Under fredag och lördag bjuder Skellefteå in till Fiskefesten, som på förhand ser ut att bli något utöver det vanliga.

Fiskefesten i Skellefteå har vuxit till Norrlands största fiskemässa, och den här gången flyttar hela kalaset in i Norrvallas bollhall och Eddahallen, som är stadens största badhus. Det om något borde bädda för nöjda besökare.

”Förutom det som troligtvis är Sveriges största dragbassäng på en sportfiskemässa kommer du även hitta aktiviteter och utbud för alla – gammal som ung, nybörjare som proffs! Träffa kända sportfiskeprofiler, betesbyggare, flugbindare, hantverkare, naturvårdare, föreningar, företag, tjänstepersoner från kommun, myndigheter och organisationer med mera”, står det i inbjudan.

Stora scenen kommer att gästas av flera intressanta föreläsare. Fiskejournalen vill puffa lite extra för en punkt under fredagen, då Mattias Landfors, Leif Milling och profiler från Baitbox och Dryflystories deltar i ett panelsamtal om fiskefilm och fotografering. Helt enkelt experter som vill sprida inspiration och kunskap kring att föreviga sina fiskestunder.

Hela programmet hittar ni här!

Läs om fiskefotografer:

Snacka om splash – fiskefotografens våta fullträff

Taggar:
Läs också