Normas nya hagelpatroner

En svensktillverkad serie med hagelpatroner, som produceras på klassiskt mark med anor från 1908.

Steel Max

Norma SteelMax och Norma LeadMax som utgör Normas sporthagelsortiment, börjar levereras ut till butik de närmsta dagarna. Jakthagelsortimentet bestående av Norma Grouse, Norma Magnum, Norma Special, Norma Wetland och Norma Extra, kommer finnas tillgängligt hos återförsäljare vid månadsskiftet augusti/september.

Sporthagelsortimentet kommer att täcka in både bly- och stålpatroner i 24-grams samt 28-gramsladdning.

– På jaktsidan finns hagelpatroner från 28 gram till 42 gram som täcker de flesta behov för alla typer av jakt småviltsjakt, vare sig man ska jaga hare, rådjur eller sjöfågel, säger Kjell Edholm, VD för RUAG’s säljbolag i Sverige i ett pressmeddelande.

Taggar:
Läs också