504 team i Sommargäddan: Kanonstart för Karatehugg

Nu är den igång med besked – den riksomfattande tävlingen Sommargäddan. Och på startlinjen finns inte mindre än 504 team, som redan börjat leverera stora fiskar.

Daniel Lövstedt och det övriga bakom succétävlingen Sommargäddan kommer att få fullt upp de närmaste månaderna. Anmälningarna formligen rasade in på slutet och överträffade alla förhoppningar.

– Jag är helt överväldigad att det blev hela 504 team! Kul att intresset växer och det ska bli ett sant nöje att följa resan under sommaren, säger Daniel Lövstedt till Fiskejournalen.

Innebär det extra mycket jobb för er att det blev så många deltagare?

– Många lag innebär förstås många frågor, men också många som hjälper till och bedömer bilderna. Man anmäler bilder som man anser är felaktiga vilket underlättar för oss i vårt arbete.

Tävlingen pågår mellan 1 juni–25 augusti, med final under 31/8-1/9, och alla resultat hittar ni här.

I ledningen just nu återfinns Team Karatehugg från den norra zonen, som både samlat ihop flest centimeter (493) och även registrerat den största gäddan genom Johan Palola (110 centimeter). De övriga lagmedlemmarna är Daniel Edmarker och Niclas Eriksson. Hur länge ska de få vara ifred i toppen?

Läs även detta: Trångt vid vattnet – då kanske Hotagen är något för dig?

Hotagen lockar med ensamhet: Eget vatten för 120 kronor

Taggar:
Läs också