ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Läs tidningen

Tidningen Allt om Gården har en alldeles egen app!  Läs tidningen direkt i mobilen, på din läsplatta eller på din dator!

Det enda som behövs för att kunna läsa våra digitaltidningar är ett konto. För att skapa ett konto behövs en e-postadress och ett lösenord som du väljer själv och sedan använder för att logga in på kontot. Om din smartphone är en Blackberry, Nokia Meego eller Windows Phone så har vi tyvärr inga appar för dessa.

Läs på smartphone eller surfplatta

Ladda ner och installera appen i Google Play för Android eller App store / Tidningskiosk för iOS. Du behöver skapa ett konto där dina tidningar kommer att lagras (om du inte redan har ett konto).

Du kommer hädanefter åt samtliga tidningar via ditt konto, oavsett om du surfar på dator, mobiltelefon eller läsplatta.

Läs på datorn

Magasinen läser du på en sajt som heter Paperton (du måste aktivera de tidningar du vill ha i appen på din smartphone eller läsplatta först).

Prenumerera

Vill du få hem papperstidningen i brevlådan? Passa på att teckna en prenumeration.