ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Prislista och utgivningsplan

Intelligent distribution – Vi vet vilka som ska investera i gårds- och lantbruket.

Genom att medverka i Allt om Gården når Du de aktiva skogs- och lantbrukarna samt gårdsägare i Sverige som planerar att investera i sina rörelser och bostäder. Vi uppdaterar vår distributionslista varje dag med alla nya ägare till lant- och skogsbruksregistrerade fastigheter som automatiskt får nästa utgåva av Allt om Gården.

Printat A4-magasin distribueras, förutom till våra prenumeranter, även till ett specialurval från vår databas till mottagare som står i begrepp att investera i sin lant-, skogs-, häst- eller gårdsrörelse – vi vet vilka de är eftersom vi gör landets största investeringsenkät sedan 20 år tillbaka!

Allt om gården digitaliseras och distribueras, via personliga mejl, även som ett miljövänligt och modernt e-magasin anpassat för marknadens alla plattformar: smartphones, läsplattor och datorer till beslutsfattare inom följande segment:

  • Mottagare som är direkt relaterade till yrkesverksamt lant- och gårdsbruk.
  • Mottagare med koppling till hästrelaterad verksamhet: privata hästägare, ridskolor, stuterier och proffsstall.
  • Mottagare inom skogssektorn: skogsägare, skogsentreprenörer, service- och tjänsteföretag, sågverk och virkesinköpare.
  • Mottagare som är inom entreprenad och närbesläktad entreprenadverksamhet.

Ladda ner prislistan som PDF. SVENSKA | ENGLISH