ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Sänkt pris på Warn Vinch M8000 12V

Sänkt pris på Warn Vinch M8000 12V, Förr 11 244:- Nu 7 995:-

Med sitt kompakta mått och separata solenoidbox blir monteringen enkel. M8000 är volymvinschen som är väl utprovad och fungerar i de flesta applikationerna som t. ex. på släpvagnar, lättare bärgare, skogsmaskiner, i verkstaden, entreprenadmaskiner m.m. Dra upp båten, dra på tung last på släpet, dra upp last på flaket, dra in bilar i verkstaden eller dra loss fordonet. Warn Vinsch M8000 12V passar lika bra för proffs som fritidsanvändning.

WarnVinsch M8000 12V passar rakt ner i alla vinschfästen som finns till pickuper. Trots måtten drar den 3.600 kg. på enkel lina. Linlängden är 30 meter vilket räcker mer än väl till för de flesta vinschsituationer som kan uppstå.

 • Dragkraft: 8000 lbs. (3630 kgs.) på enkel lina.
 • Motor: 12V 4.8 hp, Series Wound TM.
 • Styrning: Fjärrkontroll, 12′ (3.7m) kabel.
 • Växellåda: 3-Stegs planetväxel.
 • Utväxling: 216:1.
 • Smörjning: Aeroshell #17.
 • Koppling (frikoppling): Via spak.
 • Broms: Automatisk kon broms.
 • Trumdiameter / Längd: 2.5″/9.0″ (6.4cm/23cm).
 • Vikt: 74 lbs. (34 kgs.).
 • Lina: 100′, 5/16″ diam. (30m, 8mm diam.).
 • Linstyrning: Roller.

  Du kan läsa mer om den på www.ledbelysning-vinschar.se eller på www.industrialtools.se

 • Rekomenderat batteri: 650 CCA minimum för vinschning.
 • Ytbehandling: Argent Grå Pulverlackad.