ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Motoroptimering med EkotuningCom

Ekotuning Group har skaffat fyra nya traktordynamometrar med vilka alla de skandinaviska och baltiska kunderna kan servas på plats. Traktorägarna kan nu själva observera genom siffror och mätkurvor, hur maskinen ändras när EkotuningCom utför optimeringen enligt kundernas specifika behov och önskemål. Mätningarna utförs alltid före och efter optimeringen. Varje mätning tar ca 10-15 minuter. Mätresultaten visar maskinens effekt och vridmoment med olika varvtal upp till 680 hk och 6600 Nm. På så sätt vet kunden genast hur stor effektökningen är och kan nyttja sin maskin tryggare och noggrannare.

http://www.ekotuning.com/

Taggar: