ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Skogsboggie från Kranman

T1100 har 3 bankar med delbara stakar, en praktisk låda framför grinden. Båda Kranmans vajerkranar VK800 och VK1500 passar direkt på vagnen. Kranmans tillbehör som försänkt insatsflak, planflak, tippflak, dumpersflak med mera, passar givetvis också på vagnen.

www.kranman.com