ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Quickes nya frontlastare

En välkonstruerad och högpresterande frontlastare till ett attraktivt pris. Det är några exempel på egenskaper i Quickes helt nya Q200-serie inom det s k utility-segmentet. Målgrupp är de många miljoner traktorägare världen över som har ett lastarbehov utan att för den skull vara storskaliga, professionella lantbrukare.
Det nya Q200-programmet är komplett med 9 modeller för ­traktorer från 40 till 110 hästkrafter.

Q200-lastaren finns till en början tillgänglig på den nord­amerikanska marknaden från och med 15 januari och kommer ­successivt att ­introduceras på marknader världen över under 2011. Utvecklings­arbetet av Q200 har genomförts i samma anda som ­världens ledande premiumlastare, Quicke Dimension. Produktionen av Q200 har ­dessutom beretts plats inom Ålös befintliga produktionsan­läggningar.

www.quicke.nu

Taggar: