ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Närlants nya Agrimaster – ett klippande tillskott på Maskin Expo

På Nordens största maskinmässa visar Närlant Import sitt senaste klippande tillskott, Agrimaster KN320H, slagklipparen för den som kräver det bästa.

Agrimaster slagklippare modell KN320H har en högkvalitativ ramkonstruktion och ett chassi tillverkat i FE 510 stål. Allt för den krävande användaren. Hydraulisk sidoförskjutning på 48 cm ingår som standard.

Med dess höga kapacitet passar Agrimaster KN320H lika bra i parken och trädan som i den naturliga betesmarken. Agrimaster klipper vegetation och sly upp till 4 – 5 cm i diameter, materialet passerar fritt över stödrullen och ut, vilket är en stor fördel i kraftig eller fuktig vegetation. Hammarslagor är standard. Maskinens vikt är 883 kg. Effektbehovet70-90 Hk.

Kampanjpris Agrimaster KN320H, 52 900: –

http://www.narlant.se/

Taggar: