ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ny praktisk lättarbetad balvagn från Metsjö.

Vagnen är i grunden en 9 m MetaX balvagn. Den har här fått tillbehöret ”Hydraulic mooring” vilket innebär hydrauliska sidor som öppnas på några sekunder. Den rymmer hela 26 balar vilket ger en effektiv transporttid.  Flaket har ett dubbelverkande uttag för att öppna båda sidorna. Man kan även välja att öppna enbart en sida och behålla den andra som lastningsstöd.

Nyttolasten är 17 500 kg. Vagnen har pendelboggi där avståndet mellan axlarna är 1 310 mm. Bredden är 2 550 mm och vikten 3 950 kg.
Hydraulic mooring finns även till MetaMid balvagn 6,25 m.

Hemsida: www.metsjo.se

Taggar: