ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

HBA Fordonsteknik AB lanserar 7” skärm med skyddsklass IP65 till PSVT Back-TV system.

HBA Fordonsteknik AB har därför tagit fram en 7 ” skärm till PSVT Back-TV system. Skärmen är väderskyddad och har skyddsklass IP65, den har också ”quad” funktion dvs att man kan se bilden från 4 kameror samtidigt, den har inbyggd kopplingsbox och enkla ON-Screen menyer. Alla kameror och tillbehör i PSVT systemet passar också till denna 7” skärm.

PSVT Back-TV säljs av HBA Fordonsteknik AB, www.hba.nu 

Användningsområde: Speciellt lämplig för maskiner och fordon i fuktiga och dammiga miljöer, t.ex. gruvor, borriggar, jordbruksmaskiner och entreprenadmaskiner.

För ytterligare information kontakta:
HBA Fordonsteknik AB, Per Lundberg, 
Tel 08-880900
hemsida: www.hba.nu

Taggar: