ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Flexovits slipprodukter nu hos Lantmännen

Lantmännen Maskin AB och Saint-Gobain Abrasives AB har tecknat ett centralt samarbetsavtal om leverans av slipprodukter av varumärket Flexovit. Avtalet omfattar Lantmännen Maskins samtliga försäljningsställen i Sverige, Norge och Danmark. Flexovits sortiment slipprodukter omfattar bland annat kapskivor, navrondeller, slipskivor och -skålar, ark, band, lamell- och sliprondeller, diamantkapklingor, hårdmetallfilar, stålborstar mm. Flexovits slipprodukter kommer nu att vara tillgängliga hos Lantmännen Maskins butiker och återförsäljare i hela Skandinavien.

www.saint-gobain-abrasives.com

Taggar: