ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

New Holland ökar mest

Söderberg & Haak tillhör Sveriges ledande traktorleverantörer. Drygt var femte traktor som såldes i Sverige under 2011 levererades genom Söderberg & Haak och dess återförsäljare. Av den officiella registreringsstatistiken framgår att New Holland är det traktorfabrikat som har ökat mest under 2011. Totalt registrerades 607 New Holland-traktorer i Sverige 2011, vilket innebär 141 fler än året innan. Därmed rankas New Holland som det tredje största traktormärket i Sverige.

www.sodhaak.se

Taggar: