ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Närlants nya dumpervagnar tål det riktigt tunga arbetet

Multiva TRM Dumpervagnar är vagnar som är avsedda för transport av tungt schaktningsmaterial. Flaket tillverkas helt i höghållfasthetsstål som tål stötar och slitage bättre. Dessutom finns kraftiga flakprofiler samt balken i den övre kanten på flaket som ger fantastisk hållbarhet.
Den hydrauliska baklämmen är försedd med extra stor öppningsvinkel som underlättar vid tippning. Baklämmen styrs separat från tippen vilket medför att vid spridning av bl.a. grus behöver den bara öppnas en aning.
Broms på alla hjul är standard. Förhöjningskasset 70cm finns som tillbehör, mm. Kapaciteter från 10 ton upp till 22 ton.
www.narlant.se

Taggar: