ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Kongskilde EcoLine

Kongskilde Ecoline är en idealisk såmaskin för lätta traktorer. Utrustad med frösålåda sår man spannmål med såbillarna till rätt djup, och samtidigt insådd av vallfrö ytligt som myllas grunt av efterharven, för att uppnå bästa möjliga etablering av både skyddsgröda och vallinsådd.

Ecoline 300 levereras med 25 släpbillar med 12 cm radavstånd, Släpbillarna är försedda med lock som förebygger billstopp. Som alternativ kan Ecoline 300 utrustas med 23 skivbillar med 13 cm radavstånd. Billspänningen kan regleras både individuellt och centralt.

www.kongskilde.com/sv-SE/Jord/

Taggar: