ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Pregnant iZi Fix – säkert i bilen för gravida

BesafeWebbHur skyddar du ditt ofödda barn på bästa sätt om olyckan skulle vara framme? BeSafe Pregnant iZi FIX skyddar både mamma och barn under graviditeten och vi rekommenderar att man börjar använda produkten redan under andra graviditetsmånaden. Den kan monteras både med tillhörande bältesrem runt framsätena eller med ISOfix direkt i bilens fästen. Detta gör att detta är den första produkt som kan användas på alla platser i bilen.
Designen är tidlös i både form och funktion plus att bälteshållaren har gjorts smalare och mera elastisk för att ytterligare öka komforten. Hållaren faller också framåt när produkten inte används för att göra det enklare nästa gång.
Gravidbältet kan du handla på nya webbutiken; www.besafegravid.tictail.com