ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ny universalspridare

Strautmann Stallgödsel Universalspridare BE1201 och 1401, enkel- eller tandem boggiaxel.

Eftersom fast- och kletgödsel ofta innehåller minst lika mycket eller mer växtnäring per ton som flytgödsel är det minst lika viktigt att sprida dessa gödselslag med precision som att sprida flytgödsel jämnt och i rätt mängd. STRAUTMANN har utvecklat en mångsidig produktpalett för professionell användning som erbjuder effektiva, prestationsstarka och kraftfulla maskiner som passar för gärdar av alla storlekar.BE1201 och 1401 är utrustat med överlägsna, DLG godkända 2-stegsprincip breddspridareaggregat med två horisontella valsar och två spridartallrikar med 4 justerbara kastvingar för jämn spridning och noggrann dosering av fastgödsel, kletiga organiska gödselmedel, fjäderfägödsel, kompostjord, rötslam och kalk. Gödsel finfördelning i sidled, arbetsbredd och förmåga att sönderdela gödseln visa optimal resultat upp till 21 meter spridningsbredd och överträffar alla förväntningar och ställda krav. Miljövänlig kantspridningsutrustning i manuell eller hydraulisk utförande finns som tillval.

http://www.jbmlanttek.com/

Taggar: ,