ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Snabbaste kombipressen

LELY WELGERs revolutionerande rundbalspress TORNADO som är marknadens snabbaste kombipress med flexsystem – variabel baldiameter 0,9-1,6 m. Maskinen arbetar med CPS – Constant Pressure System. Det är den enda maskinen som har fullt remtryck under hela balningsprocessen och som pressar från kärnan.

Pressen är utrustad med en ny 2,25 m cam fri pickup med fem rader fingrar. Denna i kombination med den nya 800 mm rotorn borgar för en fantastisk upptagningsförmåga. Men vad som gör maskinen unik är den nyutvecklade plastaren och dess intelligenta styrsystem som är banbrytande. Balens diameter mäts under nätningen och överförs sedan direkt till plastarbordet. Plastförsträckarna roterar på en bana runt balen som automatisk känner av balens centrum och datorn beräknar automatiskt de antal varv som krävs för att få rätt antal plastlager på balen. Inplastningen startar redan innan balkammaren är stängd, ingen väntetid går till spillo. Detta tillsammans gör att maskinen har en kapacitet som ligger ca 20 % högre än motsvarande konkurrenter.

– Eftersom vi har många kunder med olika behov, kan brukaren enkelt ställa om balstorlek eller balens densitet direkt från förarplatsen med några knapptryckningar. Färgmonitorn visar även via 2 st kameror alla moment under arbetscykeln, säger Henrik Johansson, marknads­ansvarig på TREJON.
Balställare och plats för 14 st plastrullar är standardutrustning.

http://www.trejon.se/

Taggar: ,