ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Volvos senaste XC-Concept

VolvoConceptW

 

Volvo har nu visat upp den första av tre studier av något som kanske blir en framtida XC-modell. Den kallas XC Coupé och har som synes någon typ av integrerad takbox. Tanken är att den ska attrahera köpare med en ”aktiv fritid”, vilket ligger i linje med deras senaste marknadsföring. Men mer på djupet handlar det om Volvos framtid, då detta är en studie som baseras på den nya plattformen för större bilmodeller som kallas ”Volvo Cars nya Scalable Product Architecture”. På denna plattform ska alla stora och medelstora Volvo-bilar byggas framöver.

Konceptet kommer att få sin världspremiär på North American International Auto Show (NAIAS) den 13 januari. Fullständig information, inklusive pressmeddelande, video och bilder, publiceras den 8 januari.

En kort teaservideo finns redan nu på Volvos Youtubekanal

Taggar: , ,