ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Valtras konceptmaskin ANTS ser in i framtiden

Framtida jordbrukare behöver mångsidiga, lätta och kraftfulla maskiner som gör att de kan hantera uppgifter bortom traditionell traktoranvändning och säkerställa maximal effektivitet på sin gård. Valtra ANTS har konstruerats för att klara dessa utmaningar samtidigt som Valtras traditioner respekteras. ANTS är en lek med ord. Den syftar på Valtras aktuella modellserier A, N, T och S. Ordet kännetecknar också själva konceptet. ANTS är kraftfull, användarvänlig, dynamisk, flexibel och lätt.
Konceptmaskinen ANTS har byggts i skala 1:5 av Lighthaus från Göteborg i samarbete med Valtras produktutvecklings-avdelning. Konceptet premiärvisades vid Valtras diamantjubileum. Under 2011 kommer konceptmaskinen att visas på jordbruks- och maskinmässor, såsom Agritechnica och SIMA.

www.valtra60.com/se

Taggar: ,