ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Slitstarka skyddsglasögon i sportig design

Efterfrågan på skyddsglasögon som har snygg design, utan att för den sakens skull kompromissa med skyddet, ökar ständigt. Därför introducerar Sperian de sportiga skyddsglasögonen Sperian Solar Pro som är optimala i såväl inom- som utomhusmiljöer. Inte bara blir ögonen trötta av riktat ljus och solreflexer, de skadliga UV-strålarna kan orsaka kroniska ögonsjukdomar på sikt. Det är därför extra viktigt att de som arbetar i utomhusmiljöer och ofta utsätts för solljus har ett bra skydd.  Sperian utökar sitt sortiment av skyddsglasögon med den sportiga modellen Sperian Solar Pro som ger fullständigt skydd mot UV-strålning men ändå perfekt sikt åt sidorna. De justerbara skalmarna och näsbryggan är mjukt vadderade för att glasögonen skall sitta bekvämt utan att glida.
Sperian Solar Pro är speciellt utformade för överlägset skydd i miljöer där bra solskydd är viktigt för arbetsprestationen.Sperian Solar Pro är dessutom 100 % dielektriska, vilket är viktigt vid arbeten nära maskiner som exempelvis magnetröntgen.

www.sperian.com/Nordic/Start.aspx

Taggar: