ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Quicke utökar och uppgraderar sitt sortiment av premiumlastare

Hela 14 nya lastarmodeller med bättre kapacitet än sina föregångare, varav en är världens största, samt flera viktiga funktionella nyheter och förbättringar. Det är resultatet av den uppgradering som Quickes marknadsledande lastarprogram Dimension genomgått.

– Det är en kraftig expansion av vårt Quicke Dimension-program vilket gynnar våra kunder eftersom de nu kan välja en optimal lastarlösning som ännu precisare passar motorstorlekar, antal hästkrafter etc på deras traktorer, säger Urban Hadarsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör på Ålö.

Helt ny är jättelastaren Q98, världens hittills största frontlastare som tagits fram för att följa utvecklingen av nya, miljövänligare och därför måttmässigt större motorer hos de största traktorerna på marknaden. Förutom utökningen av antalet lastarmodeller innehåller det nya Quicke Dimension-programmet ett antal både stora och små nyheter och förbättringar.

– Bland annat får de parallellförda lastarna en s k rescooping-funktion som gör att man vid skopkörning kan bryta upp skopan exakt i våg med marken redan på ca 0,9 m lyfthöjd. Till förbättringarna hör exempelvis också en optimering av Quickes unika lastdämpning SoftDrive. Unikt är också vårt ventilsystem LCS som vi lanserade förra året, vilket är det enda på marknaden som tagits fram för enbart frontlastare, säger Kenneth Granberg, Produktchef och Area Manager på Ålö.Det nya Quicke Dimension-programmet kommer att visas på SIMA-mässan i Paris den 20-24 februari. Hall 5A, monter B051.

– Vi brukar kunna visa upp mycket nytt på de stora lantbruksmässorna tack vare att vi hela tiden lägger ner mycket resurser på att utveckla och förnya våra produkter – men i år har vi nog överträffat oss själva. Det blir väldigt roligt att få visa upp allt nytt på SIMA, avslutar Urban Hadarsson.

www.alo.se

Taggar: ,