ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Möre Maskiner lanserar FOTON 254 med hytt

Nu finns FOTON 254 även med hytt som alternativ till störtbåge. Traktorn är utrustad med dieselmotor på 25 Hk, 4WD, kraftuttag 540/1000 PTO. Hytten är rymlig med god sikt och värme/AC. Traktorn kan även utrustas med frontlastare, minigrävare, grönytedäck, hjulvikter med mera.

Specifikationer:
• 4WD
• Bränslesnål dieselmotor
• Fram/back vid ratten
• Servostyrning
• Hyttvärme 
• Hög/låg-växel
• Diffspärr
• 540/1000 PTO
• Hydraularmar Kat 1
• Jordbruksdrag
• 2 dubbelverkande hydrauluttag samt fri retur.

www.moremaskiner.se

Taggar: ,