ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Optimal röjningshjälp för tuffa förhållanden

Nyheter från Husqvarna är röjsågarna 545FX och 555FX. Modellerna med unika egenskaper som gör dem oumbärliga för röjningsarbete under tuffa förhållanden. Husqvarnas nya 545FX och 555FX är mycket kraftfulla röjsågar utvecklade för röjningsarbete under krävande och riktigt tuffa förhållanden. Röjsågarnas X-Torq®-design har snabb acceleration och utmärkt bränsleekonomi. Denna ser till att minska skadliga utsläpp med upp till 75 procent och minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 procent jämfört med motsvarande maskiner utan X-Torq®-teknik.

Motor och startapparat är utvecklade så att maskinen startar snabbt och med ett minimum av ansträngning. Dessutom reduceras dragmotståndet i startsnöret med upp till 40 procent. För bästa komfort är styret ergonomiskt och justerbart. Tack vare LowVib® minskas vibrationer i handtagen avsevärt och skonar därför armar och händer. Tumgasreglage för effektivitet och precisionsstyrning hjälper också till att avlasta musklerna i handen.

Andra värdefulla fördelar är att det är enkelt att byta klinga, att den har en vinkelväxel för skogsbruk som ger bättre precession och en bränslepump som gör starten enklare. 545FX är den högkvalitativa röjsågen perfekt för svensk, klassisk röjning. 555FX har samma egenskaper som 545FX men är större och starkare. Den har större motor och högre maxeffekt som gör att 555FX orkar med den riktigt grova, robusta och eftersatta röjningen. Rekommenderat pris modell 555FX är 10 400 kr och för 545FX 9 250 kr. Levereras med sele Balance XT.

www.husqvarna.se

Taggar: ,