ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Full överblick med tractor Cam

Trådlös teknik för den professionella bonden

Med tractorCam på ditt fordon får du en utmärkt överblick över dina arbetsprocesser; skördning, balning, potatisplockning osv. tractorCam är robust, vattentät, mycket praktisk och sålunda speciellt utvecklad för lantbruk. Upp till fyra kameror kan användas på en och samma gång.

7’’ LCD-skärmen ger dig en vy över det du annars inte kan se. Den unika digitala sändingstekniken garanterar en stabil bild fri från störningar.

www.ludaelektronik.com

Taggar: