ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

18 volts batteridriven tigersåg

Enda batteridrivna tigersågen på marknaden med pendelfunktion. 18 V AEG Pro Lithium Ion batteri teknologi med överbelastningsskydd för bästa hållbarhet. 0-3600 slag/min och 19 mm slaglängd. FIXTEC sågbladsfäste. Sågbladet kan vändas 180º. Ergonomiskt softgrip-handtag. LED lampa med praktiskt extra brytare för belysning utan att köra maskinen. Batteriindikator. Laddningstid 60 min. Vikt 3,5 kg.

www.ttigroup.com

Taggar: