ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Cracker från UFO AB

Umeå Försäljning AB presenterar nytt redskap för delning av övergrova stockar, stubbar etc. Perfekt vid arbete med flishuggar på deponi och liknande verksamhet. Cracker kopplas direkt på grävmaskinens redskapsfäste och har på den största modellen en klyvkraft på 38 ton vid 240 bar. Max öppning 1350 mm. Cracker finns i två modeller Cracker 800 respektive Cracker 1300. Lämplig maskinstorlek är grävmaskiner på 12-30 ton.

För mer information kontakta UFO på tel. 090-120770 eller via e-mail på info@ufoab.se

Se även hemsida: www.ufoab.se

Taggar: