ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Dealy Sweden AB övertar den svenska agenturen för Gianni Ferrari

Dealy Sweden AB, helägt dotterbolag till Olle Olsson Bolagen AB i Uppsala, förvärvade den 2 januari 2012 den svenska importen av Gianni Ferrari lastmaskiner och grönytemaskiner. Dealy övertar agenturen från Johans Maskin GF AB som innehaft den sedan 17 år.
Gianni Ferrari grundades 1968 och har tillverkning och produktutveckling i Reggiolo som ligger i norra Italien. Produktsortimentet är känt för sina högkvalitativa och innovativa midjestyrda hjullastare och maskiner för grässkötsel. Framförallt för Proffs men även hobbyanvändare.
Ägaren till Johans Maskin GF AB, Leif Johansson, vill varva ner men, kommer under en övergångsperiod, att arbeta kvar och han ser fram emot samarbetet och utvecklingspotentialen som finns för produkterna inom Dealy och Olle Olssonbolagens organisation.

www.dealysweden.se

Taggar: