ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ny servicelämnare för PONSSE på Gotland

Från och med april 2012 ansvarar Maskin & Marinteknik AB för Ponsses service på Gotland.
Maskin & Marinteknik AB är ett mångsidigt företag med över 20 år i branschen. Verksamheten består huvudsakligen av service och reparationer på entreprenadmaskiner. Företaget ägs av Anette och Tomas Hult. De har två verkstäder med 21 anställda totalt. Huvudverkstaden ligger i Etelhem på södra Gotland, där finns en fullt utrustad verkstad på 850 kvm med plats för tre maskiner, en tvätthall, tre servicebilar samt ett reservdelslager. Maskin & Marinteknik har även en verkstad i Källunge på norra Gotland, där finns en verkstad samt en servicebil.

www.ponsse.com

Taggar: ,