ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Nya slagtåliga skal

iphone 5 utilityW

 

Bullit Mobile Inc. som sköter allt som har med mobiltelefoner att göra under varunamnet CAT, lanserar nu ett slagtåligt skal till iPhone. Skalet är gjort i materialet SAIF, som känns mjukt som gummi men reagerar på slag och stötar och blir då hårdare. Designen för tankarna till just heavy duty prylar, med de ”fyrkantiga hörnen”. I övrigt är framsida och sidor helt nakna, vilket innebär att knappar är lättåtkomliga, men också att den varken är vatten- eller fuktsäkrad mer än en iPhone i vanliga fall är. Men ett bra skal är aldrig fel att ha, och detta säkert bättre än de flesta. För mer info kan du gå in på catphones.com.