ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Nytt radialdäck för traktorer

Som en del i sin strävan att förnya däckutbudet på jordbruksmarknaden utvidgar Firestone Europe nu sitt nya Performer-sortiment genom att lansera radialdäcket Performer 70 för traktorer med medelhög till hög motorstyrka som används för allmänna jordbrukstillämpningar.

Jämfört med de utgående modellerna R6000 och R8000 ger Performer 70 fordonen mer dragkraft, längre livslängd och högre hastighet på väg. 70-serien är det näst största segmentet på marknaden för traktorradialdäck, och efterfrågan har vuxit kontinuerligt under det senaste decenniet.

Lanseringen följer upp Firestones framgångsrika introduktion 2009 av standardserien Performer 85, vilken fick ett enormt positivt gensvar från kunderna tack vare sina höga prestanda. Nya Performer 70 har utvecklats med Firestones senaste konstruktions- och mönsterteknik, så att däcken ska uppfylla de europeiska jordbrukens krav på större effektivitet i storskaliga projekt, högre hastigheter på vägarna och intensivare utnyttjandegrad av utrustningen. Däcken tillverkas vid Firestone Europes specialfabrik för traktordäck i Puente San Miguel, Spanien.

Performer 70 fungerar utmärkt ute i fält tack vare Firestones unika Dual-Angle-klackdesign, som ger utomordentligt grepp, utmärkt självrensning samtidigt som det är skonsamt mot marken. Konstruktionen har en större slitbaneradie än Firestones tidigare däck, med mer rundade skuldror, vilket ger en planare kontaktyta och reducerar jordpackningen och skadorna på marken.

Vid körning på väg ger det planare mönstret en jämnare tryckfördelning, vilket, utöver den förbättrade körkomforten vid hastigheter på upp till 70 km/h (hela Performer 70-sortimentet är D/E-märkt), ger ett jämnare mönsterslitage och en längre livslängd.

http://www.bridgestone.se/

Taggar: