ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Brandskydd för stålstommar

Glasroc F FireCase har utvecklats för brandisolering av de flesta ­typer av stålbalkar och stålpelare i 30, 60, 90 eller 120 minuter. ­Skivorna kan enkelt skruvas eller häftas samman med klammer utan att ­använda stålprofiler. Inklädnaden ger en slät och stöttålig yta utan ytterligare behov av ytbehandling men kan även spacklas och ­målas på samma sätt som traditionella gipsskivor. Isoleringen kan ­monteras tätt emot stålbalken/pelaren i tunna lager, oftast helt utan stålprofiler eller luftrum mellan stål och skivor. Därmed kan en platsbesparing på mer än 50 procent uppnås jämfört med traditionella lösningar, förutom betydande besparing av material.

• Består av återvinningsbara material
• Testad och dokumenterad i enlighet med europeiska standarder
• Goda ljudisolerande egenskaper
• Hög brandisolerande förmåga för bärande stålkonstruktioner
• Plan, jämn och robust yta
• Enkel och snabb att montera
• Kan monteras året runt. Inga särskilda krav på luftfuktighet och temperatur under montering
• Till systemet hör också Glasroc F specialskruvar och Glasroc F hörnprofil.

Gyproc har utarbetat en komplett konstruktions- och monteringsanvisning för
systemet som utöver produktinformation innehåller bland annat dimensionerings-
metoder och konstruktionsdetaljer.

www.gyproc.se

Taggar: